LENA`S KÖK & BAR

Öppet alla dagar!

För exakta öppettider 
klicka här

Välkommen att ringa eller maila om Ni har
frågor eller vill boka bord eller boende!


0253-10851


Mail - sarnacamping@gmail.com

 

 

 

Grupper

Särna Camping med Holmen som huvudbyggnad är idealiskt för grupper eller klubbar med många medlemmar som vill hyra ett helt hus för sina träffar.
I nedre våningen finns ett större kök där man kan laga mat för många personer, i anslutning till köket finns även en stor matsal.

Hela huset (Holmen) är tillgänglig för uthyrning sep - maj.
I Holmen finns det totalt 32 fasta bäddar + 3 extra bäddar.

För grupper större än 35 personer kan man komplettera upp med sovplatser i stugorna.
Holmen har ett bra läge för t.ex. en skidklubb, draghundsklubb eller skoterklubb då man lätt kommer på många olika skoterleder direkt från campingen.
En klubb som hittat till Särna Camping är svenska rasklubben för Alaskan Malamute som varit här på sin årliga träff 8 år i rad från 2003 till 2010.

Skoterleder är mycket bra att åka skating i och en förutsättning för att kunna köra hundspann. För skidåkning i preparerade spår är det ca 5 km till Mickeltemplet där det finns elljusspår i olika längder.

Det går även att hyra Holmen sommartid för grupper men då bara på övervåningen eftersom Reception och Café bedrivs på nedervåningen under sommaren.

Många olika aktiviteter finns att göra i och omkring Särna för grupper, Ni har även nära till Idre Fjäll (4 mil) och Sälen (7 mil) om Ni vill åka högklassig slalom, snowboard mm, men bo lite lugnare och lite billigare.